TÖLKKINIPSUISTA JOULUPALLO


Olen nähnyt klipsupalloja aikoinaan somessa ja ihastuin. Joten ideasta en voi ottaa kunniaa itselleni. Nämä pallot askartelin pari vuotta sitten ja tein niihin tuolloin myös oman ohjeen, jonka mukaan olen toteuttanut nämä pallot.

Tarvikkeet:
• vanha joulupallo, jonka halkaisija n.5cm
• tölkin klipsuja n.50kpl:tta
• kuumaliimaa ja kuumaliimapyssy
• tyyliin sopivaa narua ripustamista varten.

Käytä vanhaa joulupalloa pohjana. Mielellään hopean tai harmaan sävyistä. Halkaisijaltaan n. 5cm kokoiseen palloon menee ”kilpsuja” n. 45-50kpl:tta

Aloita liimaaminen kuumaliimalla pallon yläreunasta. Kierrä nauhan pidike tasaisesti kilpsuilla ympäri. Aseta kilpsut aina samoinpäin. Jatka liimaamista alaspäin, niin että asetat aina seuraavat limittäin edellisten alle, näin lopputuloksesta tulee kauniimpi.

Voit seurata minua myös instassa tai facebookissa.

-Minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *