Minna

Minna

Olen pienestä pitäen rakastanut sisustamista ja kauniita muotoja. Lapsuuden kodissani sisustukset menivät yhtenään uusiksi, kun siskon ja äidin kanssa vanhat kalusteet pyöriteltiin aina uuteen järjestykseen.

Lapsuuden rakas harrastus johti lopulti tekstiili-artesaanin opintoihin, joita jatkoin tilasomistuksen tutkinnolla. Viihtyisien tilojen lisäksi halusin luoda myös kauniita muotoja, joten päätin opiskella vielä muotoilijaksi. Valmistuinkin Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulusta sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun linjalta vuonna 2008. Oman suunnittelutoimiston perustin jo ennen muotoilijaksi valmistumista vuonna 2007. Työni ideat kumpuavat esimerkiksi luonnosta, ympäristöstä ja arkkitehtuurista. Kassistani löytyy aina kamera, kynä ja paperia yllättävien inspiraatioiden varalle.

Nykyään asun poikani ja mieheni kanssa Uudellamaalla. Oma supervoimani muotoilijana ja suunnittelijana on ehdottomasti kyky innostua jokaisesta uudesta projektista yhdessä asiakkaan kanssa. Yksi hienoimmista ja ikimuistoisimmista hetkistä on se, kun asiakas  puhkesi onnen kyyneliin nähtyään suunnittelemani kokonaisuuden.

Voiko suunnittelija enää parempaa kiitosta toivoa?