Muotoilu

Muotoilu

Minna Haapakosken muotoilu on omaleimaista, mutta samalla ajattoman tyylikästä. Lisätietoja tuotteista ja niiden tilauksesta saa suoraan suunnittelijalta.

 

Retro lasi


Tämä täysin uniikki malli syntyi omasta tarpeestani. Kaivelin vuosia sitten piirtämäni kuosin, josta idea lähti. Mallikappaleista tuli niin upeita, että Essis by lasilinkki tahtoi sen ehdottomasti omaan mallistoonsa. Retrolasi pinnan kuviointi on koholla ja eläväinen. Lasi valmistetaan käsityönä Kuopiossa. Karkaistut lasit kestävät kosteutta ja voimakkaita lämpötilavaihteluja. Lasia valmistetaan nyt kahdeksassa eri sävyssä ja retro on ihanasti noussut Essis by lasilinkki malliston yhdeksi myydyimmistä kuviolaseista.

Peti


Pedin (165×200) pelkistetty design tuo makuuhuoneeseen ekologista ja käytännöllistä tyylikyyttä: päiväpeiton saa yöksi sängyn päätyyn ja päivisin metallinen runko tarjoaa silmille esteettistä iloa. Unico Finlandin valmistama patja on verhoiltu kankaalla, joka on valmistettu pet-muovipulloista sekä kierrätetyistä puuvillavaatteista. Peti on saanut Toimittajien Tusina -tunnustuksen vuonna 2017.

Ruoto


RUOTO-kalustesarjan idea kumpuaa luonnosta: pöydän kauniista pinnasta löydät kalanruoto-kuvion. Ruodon ääressä viihdytään, keskustellaan ja nautitaan hyvästä seurasta. Runko on jauhemaalattua metallia ja pöydän massiivitamminen kansi öljyvahalla käsitelty. Ruoto-sarjaan kuuluvat pöytä ja penkit.

Oiva


OIVA-tuotesarja on samalla yksinkertainen ja veikeä. Se sopii erinomaisesti kotiin, jossa arvostetaan raikkautta ja ripausta retrohenkeä. Tuotesarjan kalusteet valmistetaan massiivipuusta. Oiva-sarjasta löytyy useampi erilainen kaappi ja laatikko – voit yhdistellä niistä kotiisi juuri sinulle sopivan tunnelman.

Rima


Kun Ruoto halusi ensimmäisen kerran ulos, syntyi RIMA. RIMA-ulkokalustesarjan sopii niin aurinkoisten päivien aterioihin kuin piristämään pilvisempienkin ruokahetkiä. Runko on hiekkapuhallettua, sinkki- ja jauhemaalattua metallia, jonka vuoksi se kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita. Rimat ovat lämpökäsiteltyä mäntyä tai kuusta.

Tovi


Vuosirenkaat kertovat puun tarinan – ne ovat merkki vahvuudesta, sinikkyydestä ja vahvasta kokemuksesta. Kun Minna Haapakoski oli uransa alussa 10 vuotta sitten, hän piirsi suomalaisen puun muodon paperille. Nyt Suomen täyttäessä 100 vuotta vuosirenkaat löysivät tiensä pöytälaatikosta tänä vuonna 50 täyttävän Lennolin mallistoon.

Palapeli & Ikioma


Palapeli-sohva on muokattavissa niin tilan kuin käyttötarpeenkin mukaan. Palapelin paras puoli on siinä, että sen palat voi yhdistää helposti krokotiilikiinnityksellä toisiinsa. Lapsille suunniteltussa Ikioma-nojatuolissa on taas mukava levähtää leikkien välissä. Ikioma-nojatuolin verhoilun voi valita sadoista eri kangasvaihtoehdoista. Palapeli-sohva ja Ikioma-nojatuoli kuuluvat Finsoffan valikoimiin.

Ota yhteyttä

Mikäli haluat lisätietoa tai tilata jonkun tuotteista, älä epäröi laittaa viestiä. 
Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse tai lomakkeen avulla.


info@minnahaapakoski.com 

 +358 44 5330 381