Palvelut

Palvelut

Sisustuspalveluihin kuuluvat yksityiset ja julkiset tilat, tuotekuvien stailaukset, erilaiset lavastukset sekä tv-sisustukset. Minna Haapakoski hyödyntää suunnitteluprojekteistaan laajaa yhteistyöverkostoaan. Kaikki sisustussuunnitelmat piirretään Archicad-ohjelmalla, jolloin asiakas saa havainnolliset 3D-kuvat.  Minnan projekteista voi lukea lisää blogista.

Yksityiset tilat

Suunnittelutyö voi sisältää kokonaisen asunnon uudelleensuunnittelun tai esimerkiksi vain yhden huoneen tai tilan stailauksen. Jo pienillä muutoksilla kodista voi saada toiminnallisemman ja viihtyisämmän.

Julkiset tilat

Sisustussuunnittelun avulla asiakas sekä työntekijä saadaan viihtymään julkisissa tiloissa paremmin. Julkisten tilojen suunnittelu voi olla esimerkiksi liiketilan, hotellin tai toimiston sisutuksen uudistamista.

Tuotekuvien stailaus

Stailaustöissä keskitytään asiakkaan ja tuotteen brändiin. Stailaustöitä on tehty esimerkiksi ET-listoille ja Finsoffille.

Lavastus & tv-sisustus

Aiempiin lavastus- ja tv-sisustustöihin kuuluu mm. Tyylivarkaat-sisutusohjelma, Miss Suomi -kisojen lavastuksia sekä Big Brother- ja Suomen Huippumalli Haussa –talon sisustuksia. 

Minna on saanut uransa alussa toimia myös Inno-ohjelmassa Marko Paanasen sisustusassistenttina.

Ota yhteyttä

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä tai tarvitset suunnittelijaa, älä epäröi ottaa yhteyttä. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse tai lomakkeen avulla.

 info@minnahaapakoski.com

  +358 44 5330 381