Varastosta työhuone

Ensisijainen toive oli toiminnallisuus, niin että huoneeseen saadaan hyvä äänieristys, sekä toimiva ja muunneltava valaistus, joka toimisi myös videokuvauksissa.

Tyyliltään toivottiin modernia ja lämpimähköä tunnelmaa, jotain vihreää, ei kliinistä eikä liian toimistomaista, mutta ei myöskään tupamaista.

Olemassa oleva ikean hyllykkö ja sähköpöytä haluttiin säilyttää edellisestä työhuoneesta. Kaikki muu sai mennä uusiksi!

Suunnittelutyö lähti liikkeelle ikean hyllykön ympäriltä, jonka päätin upottaa osaksi seinää. Hyllykön ympärille lisättiin säilytystilaa seinään upotettuihin kaappeihin, joista kapeampi piilotettiin seinäpeilin taakse. Epäsuoraa himmennettävää valaistusta löytyy nyt useammasta paikasta, mikä luo tilaan tunnelmallisen ilmeen. Huoneen ulko-ovi vaihdettiin äänieristettyyn lasioveen, joka antaa tilaan myös kaivattua luonnonvaloa. Tilan katseenvangitsijaksi nousi upea puolipyöreä sammalteos, joka valaisee tilaa epäsuoralla valolla ja luo kauniin tunnelman työpöydän ääressä työskentelevälle esim. teams palaverin yhteydessä.

Olipa ihanaa, miten asiakkaani innoissaan sääti tilan valaistusta esitellessään minulle lopputulosta. Parhaita hetkiä suunnittelijalle 😉

Kuva ennen muutosta

Kuvat muutoksen jälkeen

Kuvia suunnitelmasta

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan projektin 3D luonnokseen BimX-muodossa, jota asiakkaani pääsevät katsomaan omalla puhelimella.

BimX 3D mallinnus

-Minna

Voit seurata minua myös instassa.  Blogistani löytyy myös muita ennen/jälkeen -projekteja.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *