Toimiston tilat uusiksi!

Minulla oli ilo päästä suunnittelemaan tämän toimiston uusi ilme. Tila oli ollut jonkin aikaa tyhjillään ja uusilla vuokralaisilla oli eri tarpeet tilan käyttöön kuin vanhoilla vuokralaisilla oli, joten tilaa sai lähteä muokkamaan isosti.

Vanhat kapeat käytävät pysyivät samanlevyisinä, mutta lasiseinät, jotka vielä jatkoin metrin verran toimistohuoneiden väliin toi valtavan tilantunnun kapeaan käytävään. Toki vaalea ja harmooninen värimaailma ja huolella suunniteltu valaistus toivat myös tilantuntua tähän kapeaan käytävään.

Kuvat ennen muutosta

 

Kuvat muutoksen jälkeen

 

Onko sinun toimistossasi tehty isoja muutoksia sisutukseen? Millä tavalla työpaikan tilat vaikuttavat sinusta työskentelyyn?

 

Terkuin,

Minna

Voit seurata minua myös instassa tai facebookissa Blogistani löytyy myös muita ennen/jälkeen -projekteja.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *