Toimittajien Tusina palkitsi PETI-sängyn

Sisustustoimittajat valitsivat vuoden 2017 Toimittajien Tusinaan kiinnostavimpien suomalaisten sisustustuotteiden joukkoon suunnittelemani PETI -sängyn. Toimittajien Tusinassa sisustustoimittajat nostavat esiin toimivaa ja kotimaista arjen muotoilua.

Sisutustoimittajien Seija Killström perustelee PETI-sängyn valintaa seuraavasti:

”PETI on viehättävän vähäeleinen, mutta funktionaalisuudeltaan yllättävä. Jalkopäädyn kaidemainen rakenne kannattelee yöt päiväpeittoa tai toimii myös vaatepuuna vähänpidetyulle vaatteille. Ohut rakenne saa massiivisen vuodekalusteen näyttämään sirolta ja ilmavalta.”

Kiitokset vielä Sisututstoimittajille tästä hienosta tunnustuksesta!

Minna

P.S PETI-sängyn voi tilata suoraan kauttani laittamalla viestiä osoitteeseen info@minnahaapakoski.com. Kerron myös mielelläni lisää materiaaleista yms.

Voit seurata minua myös instassa tai facebookissa Blogistani löytyy myös muita ennen/jälkeen -projekteja.

4 Comments

 1. Tuula Pehu

  Hei, Onko mahdollista ostaa vain jalkopään kehikko ilman varsinaista sänkyosaa? Jos voi, niin mihinhintaan?

  • Minna

   Moikka Tuula! Ikävä kyllä pelkän jalkapään kehikon valmistaminen ei ole mahdollista. Tässä tulee liikaa haasteita vastaan. Ystävällisin terveisin, Minna Haapakoski

 2. Maarit

  Hieno sänky, mutta olen miettinyt pääni puhki miten tuohon saa päiväpeiton pedattua? 🙂

  • Minna

   Kiitos Maarit! Pahoittelut, että vastaaminen hiukan näin lomalla kesti. Päiväpeiton voi pedata niin, että taittaa jalkapäästä päiväpeitteen petauspatjan alle. Sivut jää tällöin roikkumaan sängyn reunoille ja jalkapäädystä näkyy runkopatjan verhoilu. Yksi vaihtoehto on myös teettää esim. AVAroomilla vetoketjupäiväpeitto, joka tulee vain petauspatjan ympärille. Heidän päiväpeitteiden ideana on vetoketjut, jotka aukeaa molemmilta sivuilta, jolloin peitteen ”läppä/kansi” jää jalkapäästä roikkumaan, jonka saa nostettua peti sängyn kehikon päälle yöksi säilöön 🙂

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *