Kylpymaailma

Asikas halusi uudistaa kylpyhuoneen ja saunan sekä toivoi saavansa tyylikkään ja ajattoman lopputuloksen.

Yleellisyyttä saatiin mm.saunaan lauteilla, jotka valmistettiin oksattomasta radiata-männystä. Samaa lämpökäsiteltyä puuta on käytetty myös pesuhuoneen seinäkkeessä. Nämä tuovat kivasti lämpöä valkoiseen ympäristöön.

Valaistuksessa suosittiin epäsuoraa valaistusta, jota tuli sekä saunaan, että pesuhuoneeseen. Käsienpesualtaan alle asennettiin liiketunnistimen taakse kolme pientä valaisinta, jotka antavat yöllä pehmeän valaistuksen.

Kylpyhuoneeseen asennettiin uusi liukuovi, joka liukuu seinän sisään. Näin seinä saatiin molemmin puolin hyötykäyttöön. Kätevää tässä ratkaisussa on myös se, että halutessa oven voi vaihtaa ja samaan mekanismiin voidaan asentaa vaikka laakaovi lasioven tilalle seinärakenteita purkamatta.

-Minna

Voit seurata minua myös instassa tai facebookissa Blogistani löytyy myös muita ennen/jälkeen -projekteja.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *