Rauhallinen ja harmoninen makuuhuone

Asiakkaani olivat päässeet muuttamaan juuri valmistuneensa kotiinsa. Olin saanut suunnitella heille jo aikaisemmin alakerran olohuoneen ja työhuoneen sisustukset. Nyt sain kunnian jatkaa suunnittelua myös yläkerrassa. Täällä haluttiin jatkaa samaa tyyliä, jota olin suunnitellut jo heidän alakertaansa. Kauniista tilasta haluttiin harmoninen ja rauhallinen tila nukkumiseen, lukuhetkiin ja omaan rauhalliseen jooga/jumppa hetkiin. Jotain yllättävää odottamatonta ideaa oli myös toiveissa. Tyyliltään ajatonta, modernilla twistillä, joka kunnioittaa talon kaunista arkkitehtuuria.

Valkoiset seinät ja katto maalattiin tummiksi. Vuode vaihtoi paikkaa ja sen päätypään seinä paneloitiin vaalealla koivuvaneri paneelilla. Runkopatjasängyistä napattiin päätypään jalat pois ja näiden tilalle teetettiin mustaksi petsattu tamminen laatikosto, jonka päällä vuoteet toisesta päästään nyt lepäävät. Laatikoiden lisäksi laatikoston kanteen integroitiin pistorasiat puhelimien latausta varten. Vuoteen molemmin puolin asennettiin myös keveät rottinki valaisimet.

Jooga nurkkaukseen asennettiin tammiset nupit seinään, joiden väliin saa kauniisti joogamatot säilytykseen.

Asiakkaani totesi, että nyt huoneessa on hänelle täydellinen fengshui!

Kuva ennen muutosta:

Kuvat muutoksen jälkeen:

-Minna

Voit seurata minua myös instassa.  Blogistani löytyy myös muita ennen/jälkeen -projekteja.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *