Viihtyisä toimisto!

Tänään pääsin vierailemaan tässä suunnittelemassani toimistokohteessa.

Asiakkaitteni toimistossa oli edellisen kerran tehty remonttia n.10-vuotta sitten. Nyt sisustettu tila oli käytännössä jäänyt täysin käyttämättä. Tila haluttiin ottaa hyötykäyttöön ja sisustaa se, niin että työntekijät hakeutuvat käyttämään myös tämän tilan neliöitä hyödyksi.

Toisessa päässä sijaitsee neuvotteluhuone, joka on jaettu tilasta lasiseinällä. Tämä on ollut yksi syy siihen, miksi tähän tilaan ei asiakkaitteni mukaan ole ollut kiva mennä istumaan, etenkin jos neuvotteluhuoneessa on ollut palaveri samanaikaisesti käynnissä.

Tilaan teetettiin näyttävä kaarevan muotoinen viherseinä tilanjakajaksi, joka estää näkyvyyden neuvotteluhuoneen puolelle. Toiselle puolelle teetettiin iso upea carraran marmori pöytä, joka myötäilee kaarevan viherseinän muotoa. Pöydän alle valittiin sisalmatto niin ikään pyöreässä muodossa tuomaan pehmeyttä ja kotoisuutta kokonaisuuteen.

Viherkasveilla halusin tuoda viihtyisyyttä tilaan. Ne suorastaan kutsuvat hakeutumaan tilan perälle istumaan. Tilan kruunaa näyttävä ja tunnelmallinen valaisin, joka asennettiin pyöreän pöydän keskelle.

Pyöreä teemaa jatkuu myös tilaan asennetuissa peileissä. Peilit ovat kuin pieniä ikkunoita, jotka tuovat tilantuntua tähän kapeahkoon tilaan.

Asiakkaitteni mukaan pöydän ympärille on nyt mukava kokoontua viettämään taukoja tai pitää vaikka pieniä palavereja.

Tämä oli todella mukava projekti, joka alkoi asiakkaitteni toiveesta yhteisellä suunnittelupäivällä ☺

Kuva ennen muutosta

Kuvat muutoksen jälkeen

-Minna

Voit seurata minua myös instassa tai facebookissa Blogistani löytyy myös muita ennen/jälkeen -projekteja.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *