Kylpylätunnelmaa kotiin!

1990-luvulla rakennetun omakotitalon Masterbedroomin yhteydessä oleva kylpyhuone koki ison faceliftin.

Kylpyhuone sai osakseen ripauksen kylpylätunnelmaa. Isot näyttävät laatat on jiirattu siististä kulmistaan ja näin ollen hallitsevien laattalistojen käytöltä on vältytty. Kattoikkuna mahdollistaa viherkasvien viihtymisen tilassa ja tuo tilaan viihtyisyyttä tullessaan. Tarkkaan valittu sauman sävy, sekä kapea sauma luovat harmonisen tunnelman.

Valaistuksella haluttiin luoda erilaisia tunnelmia. Katon rajaan peiliseinälle asennettiin himmennettävällä led-nauhalla epäsuoravalaistus. Peilin eteen asennettiin näyttävä somistevalaisin, joka ison peilin eteen asennettuna vielä kertaantuu tilassa. Kattoon sijoitettiin himmennettävät spotit, joten valaistuksella saadaan luotua useampia tunnelmia haluttujen tilanteiden mukaan.

Tilasta löytyy nyt myös pyyhepatteri, joten kuuman ja rentouttavan vaahtokylvyn jälkeen on mukava kietoutua lämpimän ja pehmeän pyyhkeen sisään. Tilan perälle rakennettiin matala seinäke, jonka päälle saa laskettua kynttilöitä, kukkasia, pyyhkeitä yms.

Kylpyhuone ennen muutosta

ja kuvat muutoksen jälkeen

Kaipaisitko sinäkin kotiisi ripauksen kotikylpylän fiilistä 😉

Kuvat: Saku Tiainen & Minna Haapakoski

-Minna

Voit seurata minua myös instassa tai facebookissa Blogistani löytyy myös muita ennen/jälkeen -projekteja.

One Comment

  1. Tiina Kohonen

    Hei,
    Meille olisi tulossa kylpyhuoneremontti, 80-luvun omakotitaloon. Samassa yhteydessä on sauna ja kodinhoitohuone. Remonttia joudutaan mielestäni laajentamaan viereiseen takkahuoneeseen ainakin siltä osin että lattialaatta olisi samanlainen.

    Laattapiste olisi varmaankin se mistä tavarat hankitaan ja toiveissa ihan keskihintaiset tuotteet.

    Millä hintahaarukalla suunnitteluapusi kuvineen olisi?

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *